Folii Antiefractie

        Folia antiefractie Llumar are ca efect intarzierea patrunderii prin efractie si reducerea considerabila a raspandirii cioburilor in caz de accident, de vandalism, de explozie sau alte calamitati naturale. Aceste folii de securitate sunt in general transparente, avand insa propiretatea de a respinge razele UV nocive. La nevoie, ele pot fi asociate cu functii solare sau reflexive.

      O folie de securitate are mai multe straturi de grosimi diferite cu scopul de a disipa mai bine unda de soc de la impact.

     Foliile antiefractie se pot imparti in doua subcategorii, in functie de grosimea foliei. Astfel, vorbim de folie de siguranta (grosime intre 50-150μ) si folie de securitate sau folie antiefractie (grosime intre 175-375μ).

 

       Sticla se poate sparge din mai multe motive: soc termic, presiune prea mare pe geam, tentativa de efractie, impact cu diverse proiectile, spargere accidentala, vandalism.

       In caz de spargere accidentala, geamul spart ramane la loc; folia antiefractie limiteaza considerabil raspandirea cioburilor de sticla, acestea fiind la originea celor mai multor rani.  Cioburile fiind limitate, inlocuirea geamului devine mai usoara.

       In caz de jaf, calea de acces cea mai usoara si cea mai tentanta pentru un hot este fereastra. Din fericire, folosirea de folii antiefractie Llumar elimina aceasta cale de intrare. Geamurile raman la loc, fragmentele de sticla raman lipite de folie si jaful devine mai greu de infaptuit. Vazand ca fereastra ramane la loc chiar dupa ce a fost sparta, va fi mult mai putin tentant si mult mai dificil ca hotii sa intre in cladirea dvs.

 

      Folia antiefractie are domenii largi de aplicare: centre comerciale, magazine, depozite, banci, birouri, muzee, sali de expozitii, locuinte. Un aspect important este legat de securitatea comerciala. Cladirile comerciale sunt din ce in ce mai mult din sticla si devin din ce in ce mai fragile. Pericolul pe care il reprezinta geamul in caz de spargere este adesea subestimat. Spart accidental, proprieatrul va fi tras la raspundere daca un ciob va rani vreun client sau vreun trecator, iar o data geamul spart, vitrinele vor fi atunci la mana hotilor.

      Folia de securitate comerciala este o solutie simpla, economica si rapida, permitand sa remedieze aceste probleme fara a inlocui geamul actual, si fara a afecta aspectul cladirii.

     Instalarea foliilor de securitate: este vorba de un criteriu foarte important pentru a asigura cea mai buna performanta a foliei. Lucrati cu echipa de aplicatori Detail Protekt, deoarece avem o vasta experienta in domeniu.

 

    Punctele tari ale foliilor antiefractie:

  • Cresc de 30 de ori a rezistentei geamurilor
  • Au grosime intre 100 si 375μ
  • Intarzie intrarea prin efractie, mentinand geamul spart la loc
  • Protejeaza impotriva ranilor provocate de cioburi
  • Pastreaza cladirea inchisa pana la inlocuirea geamului
  • Limiteaza costurile de inlocuire a geamului
  • Respecta obligatiile proprietarului legate de securitatea salariatilor, a clientilor si a publicului
  • Suprafeţele de sticlă devin mai sigure şi mai rezistente

 

     Foliile de securitate si de siguranta ajuta la protejarea cladirilor comerciale si rezidentiale impotriva intrarilor prin efractie, exploziilor. Aceste folii puternice asigura de asemenea o retinere imbunatatita a sticlei in timpul dezastrelor naturale cum ar fi uraganele, furtunile si cutremurele, si ajuta la reducerea ranilor si a daunelor materiale ce rezulta din impactul accidental cu sticla.