Folii Decorative

      Folii decorative cladiri servesc la transformarea fatadelor si a suprafetelor mari de sticla, facand cadrul de viata mult mai agreabil. Foliile decorative Llumar se regasesc in diverse nuante ( rosu, galben, verde, albastru, bronz, alb, negru, argintiu) si modele ( cu dungi late, cu dungi inguste, cu patratele sau buline).

 

       Pentru a renova o fatada, aceste folii decorative Llumar sunt deosebit de eficiente. Ele inlocuiesc avantajos storurile exterioare adesea costisitoare si a caror intretinere regulata nu este intotdeauna facuta corespunzator. Intemperiile depreciaza o fatada, in timp ce „efectul oglinda” al foliei contribuie la valorizarea ei.

      Foliile decorative sunt perfecte pentru aplicarea pe geamurile care necesita o completa intimitate, fara a sacrifica totusi nivelul de lumina naturala. Lumina este filtrata intr-un mod placut, folia decorativa Llumar pastrand luminozitatea geamurilor. Ea permite decorarea unui perete din sticla, pastrand transparenta acestuia.

      Foliile decorative ofera o gama variata de modele grafice si permit sa aduceti o nota personala geamurilor dvs. Aceste modele va vor pastra intimitatea, fara a afecta luminozitatea incaperii. Ele sunt potrivite si pentru a crea decoruri estetice si discrete.

 

    Protecţie împotriva privirilor indiscrete

Unele birouri sunt separate de pereţi de sticlă pentru a crea o atmosferă de spaţiu deschis, dar acest lucru are un dezavantaj, nu protejează împotriva privirilor indiscrete. Utilizând folia potrivită, decorativă sau reflectivă, puteţi să vă protejaţi intimitatea. Avem în ofertă şi folia spion (din interior se vede afară, dar din exterior nu se vede înăuntru).

  • Protecţie parţială sau totală împotriva privirilor indiscrete
  • Foliile asigură un spaţiu discret

 

De la birou pana la sala de baie, de la restaurant pana la agentia de asigurari, imaginatia dvs va gasi raspunsul adaptat pentru a face cadrul de viata mai agreabil.