Folii Solare

      Cand vine vorba de alegerea unui tip de folie solara cladiri, clientii nostri se gandesc atat la avantajele pe care le implica aceste folii solare pentru interior, cat si la aspectul exterior al cladirii.  Foliile de cladiri Llumar nu numai ca ofera o protectie solara exceptionala, dar designul lor pune in valoare orice locuinta sau cladire comerciala.

     Folia solara constituie solutia ideala peste tot unde exista caldura si luminozitate excesive. Foliile de protectie solara reflexive au proprietatea de a respinge pana la 80% din caldura solara si de a  reduce efectul de sera al cladirilor prea expuse la soare.

     Aplicarea de folie solara Llumar contribuie la ameliorarea conditiilor de lucru si permite economii substantiale de energie, mai ales in spatiile climatizate. Foliile solare reduc stralucirea orbitoare a soarelui si pot limita perderile de caldura prin geamuri iarna.

 

    Aveti de ales intre mai multe efecte:

  • Folie argintie- aspect reflexiv- reflectare de oglinda argintie din exterior si
  • Folie bronz- aspect reflexiv- reflectare de oglinda in nuanta bronzului din exterior si vedere perfecta din interior spre exterior
  • Folie neutra- aspect non-reflexiv- aspect fumuriu non-reflexiv din exterior si vedere perfecta din interior spre exterior
  • Folie termica- aspect reflexiv- scade enegia solara, ramanand foarte clara oprtic.

 

Folia solara de tip oglinda are o constructie metalizata in aluminiu, si ofera confortul si protectia necesare, reducand stralucirea orbitoare a soarelui care sta la originea unei oboseli nedorite a ochilor. Folia tip oglinda se bazeaza pe urmatorul fenomen: in reactie la o lumina mai puternica, folia devine un ecran reflectorizant. Pe de o parte geamul se comporta ca o oglinda, pastrandu-si de cealalta parte transparenta. Permite deci de a vedea fara a fi vazut.

Specialistii nostri de la Detail Protekt recomanda pentru cladirile de birouri folie solara argintie, in timp ce pentru locuinta proprie, va recomanda folie solara tip bronz, pentru ca este o culoare mai calda, potrivita unui spatiu de locuit.

 

    Avantajele foliilor solare pentru cladiri:

  • Protectie crescuta contra efectelor nocive ale soarelui, oprind 99% din razele UV daunatoare.
  • Reducerea eficienta a caldurii si diminuare a costurilor la energie: Vara- capacitatea foliilor de protectie de a respinge energia solara este foarte importanta. Folia solara reflexiva permite economii substantiale legate de utilizarea aerului conditionat. De asemenea, foliile solare permit un echilibru termic agreabil, prin echilibrarea punctelor clade din interior. Iarna: foliile solare reflexive transforma geamul intr-o veritabila bariera izolatoare. Folosind o folie reflexiva Llumar,  pierdera de caldura prin geamuri poate fi redusa cu 35%, putand permite, in functie de dimensiunile ferestrelor, pana la 16% economii la facturile de incalzire.
  • Reducerea considerabila a decolorarii interiorului (mobilier, covoare, perdele, parchet)
  • Protectie excelenta a vietii private
  • Durabilitate exceptionala
  • Garantie de 7 ani pentru foliile solare aplicate pe interior